Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Keskiviikko 10. heinäkuuta 2002 klo 10:32

Johtuuko sitten heinäkuusta vai mistä, mutta tuntuu olevan slow news day joka päivä.

Mutta kyllähän niitä uutisia netistä löytyy. Tämän blogin lukijat ovat varmaan sen verran nörttejä, että tietävät Slashdotin, mutta tiedoksi niillekin, jotka ovat saitin missanneet, että se on käyttäjiensä ylläpitämä uutispalvelu, jossa myös keskustellaan uutisaiheista. Slashdot keskittyy lähinnä open source -teknologioihin, mutta on siellä uutisia muistakin aiheista. Rekisteröitymällä pääsee itse valitsemaan, mitkä uutiset näkyvät etusivulla, jolloin voi piilottaa kaikki kiinnostamattomat aiheet. Slashdotilla on muuten myös oma osio Apple-uutisille.

Niin ja Googlella on uusi (tai ehkä ei kovin uusi, mutta vähän mainostettu) uutishaku, joka näyttää heti etusivulla linkkejä kuumimpiin uutisaiheisiin.

Yksi uutinenkin: 90-vuotias itävaltalaismies selvisi 1000 mehiläisenpistosta.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.