Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Sunnuntai 7. heinäkuuta 2002 klo 18:57

Päivän ei-ajankohtainen linkki: Everything2.com.

E2 on eräänlainen tietosanakirja, jota ylläpitävät sen käyttäjät. Voi olla aluksi vaikea ymmärtää mistä E2:ssa oikein on kyse, mutta kun sitä alkaa lukemaan, huomaakin äkkiä klikkailleensa saitilla pitkänkin tovin ja eksyneensä lähtöpisteestä johonkin aivan muualle. Osa jutuista on asiallisia tietopläjäyksiä (esimerkkinä itse kirjoittamani Ultra Bra -juttu) ja osa hieman vähemmän perinteisiä artikkeleita (How to appreciate jazz without really trying). Jotkut käyttävät E2:a päiväkirjan pitämiseen.

E2 sisältää myös melko täydellisen englannin kielen sanakirjan, sillä sinne on syötetty Websterin vuoden 1913 painos.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.