Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 2. heinäkuuta 2002 klo 00:18

Edellisessä jutussa mainittu Pinserin blogilista löytyy nyt myös tämän saitin etusivulta. Pitää vähän skrollata alaspäin, mutta sieltä se löytyy paluulinkkien alapuolelta.

Ristiinlinkitys on muuten mielenkiintoinen juttu. Googlen takana oleva PageRank-järjestelmä nostaa hakutuloksissa korkeammalle sivut, joihin linkitetään paljon. Sivun arvostusta lisää vielä se, jos linkittävä sivu on arvostettu PageRankissa korkealle. Koska blogit linkittävät paljon toisiinsa, on oma saittini noussut Googlen arvoasteikossa korkeammalle. Hakusanalla kopu olin aiemmin vasta jossain Kokkolan Puhelimen alapuolella, mutta nyt hakutuloksena numero 1.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.