Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Keskiviikko 12. kesäkuuta 2002 klo 13:55

Huoh, oon taistellut koko aamun lomakkeiden upload-kenttien ja PHP:n kanssa. Kaikki toimi hienosti vielä viime viikolla (kyseessä on siis usean eri saitin, mutta samalla serverillä pyörivistä skripteistä), sitten mikään ei toiminut ja sitten taas toimivat, ilman mitään muutoksia, kun en tiennyt mitä olisin niistä voinut muuttaa. Upload-kentillä taitaa olla ihan oma elämänsä.

Illalla voisi mennä Helsinki-päivän konserttiin Kaivopuistoon. Tia pääsee duunista vasta iltakahdeksalta, joten sen jälkeen sitten vasta. Hassua, että joku Shakira lennätetään Suomeen ja sitten se vetää 20 minuutin keikan. Pahimmassa tapauksessa playbackina.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.