Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Torstai 23. toukokuuta 2002 klo 09:36

Netscape julkaisi ennakkoversion 7.0-selaimestaan. Tämä oli yllättävä veto, sillä yleensä selainmaailmassa kokonaisen numeron hyppäys on tarkoittanut jonkin aivan uuden teknologian ottamista mukaan selaimeen. Tällä kertaa se taitaa olla vain mainoskikka.

Netscape 7.0pr1 perustuu avoimen lähdekoodin Mozillaan, kuten aiempi kuutosversiokin. Versio 7.0pr1 on tehty Mozillan versiosta 1.0rc2 lätkäisemällä päälle Netscapen logo ja lisäämällä rasittavia lisäominaisuuksia.

Jos ei nimenomaan halua suosia Netscapea, suosittelen kokeilemaan Mozillaa, jota päivitetään useammin ja joka keskittyy enemmän olennaiseen, www-sivujen näyttämiseen. Ja Mac OS X:n käyttäjien kannattaa kokeilla Mozillaan perustuvaa Chimeraa, josta kirjoitin jo aikaisemmin.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.