Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 14. toukokuuta 2002 klo 09:10

Saittien pyörittäminen mainostuloilla on yhä vaikeampaa. Yksi Macintosh-käyttäjien pitkäikäisimmistä ja suosituimmista saiteista, VersionTracker, julkisti VersionTracker Plus -palvelun, jolla tilausmaksua vastaan saa mm. mainokset piiloon. Tilasin palvelun, koska halusin tukea saittia, jossa olen käynyt lähes päivittäin viiden vuoden ajan.

VersionTracker on siis saitti, jossa nimensä mukaisesti listataan viimeisimmät softapäivitykset. Se on varsinkin sharewarekehittäjille hyvä ja ilmainen paikka mainostaa tuotteitaan. VersionTrackerilla oli jo aikaisemmin maksullinen VersionTracker Pro, jolla voi automatisoida päivitysten seurannan. Se ei minua ole kiinnostanut kahdesta syystä: se on kallis (normaalihinta 99,95 USD/vuosi) ja se vie pois sen oudon viehätyksen, mikä päivityslistan päivittäisessä selailussa on. Wiredissä oli muuten jokin aika sitten juttu tästä kummallisesta VersionTracker-harrastuksesta.

Ja Tia käski sanoa, että VersionTrackerissa on Mac-softien lisäksi myös Windows-softia. Ihan vaan että jos joku lukijoista käyttää PC:tä.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.