Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Torstai 9. toukokuuta 2002 klo 15:17

Apple esitteli uutta Mac OS X -versiota, “Jaguaria” (kuten kaikki varmaan jo tietääkin). Ominaisuuksista kerrotaan muun muassa Applen saitilla ja MacFixItin raportissa. Kaikenlaista kivaa uutta tiedossa.

Itse toivoisin kyllä että ohjelmasta toiseen siirtyminen nopeutuisi. On raivostuttavaa kun klikkaa Finderia dockissa ja 5 sekuntiin ei tapahdu mitään. Sitten klikkaa jotain muuta ohjelmaa, jolloin tämä toinen ohjelma tulee aktiiviseksi, mutta Finderin ikkunat hyppäävätkin yhtäkkiä päälimmäisiksi. Ja koneena on 550-megahertzinen G4, joten ei se ihan koneen tehostakaan luulisi olevan kiinni. Tai sitten Mac OS X on optimoitu koneille, joita ei vielä ole julkisuudessa. Itse asiassa aika usein tulee sellainen olo…

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.