Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lauantai 4. toukokuuta 2002 klo 15:33

Nykyään käytän kämmenmikroani oikeastaan vain kalenterina ja bussissa istuessa myös pasianssin pelaamiseen. Aikaisemmin käytin todella paljon myös AvantGo-nimistä softaa, joka on offline-selain. Kun Palmin synkronoi, AvantGo kävi hakemassa ennalta määritellyt sivut Palmin muistiin. Pasianssin pelaamisen sijasta bussimatkat pystyi käyttämään esimerkiksi Salon.comin artikkeleiden lukemiseen.

Mac OS X ja Palm Desktop 4 muuttivat tilanteen, koska AvantGo ei vieläkään toimi X:llä. Käyttäjiä kyllä olisi (muitakin kuin minä), mutta AvantGo ei kuulemma edes vastaa kyselyihin aiheesta. Kaikkien olisi silti syytä lähettää firman palautelomakkeella pyyntö OS X -version julkaisemiseksi!

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.