Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Maanantai 29. huhtikuuta 2002 klo 18:17

Mitä hemmettiä… Apple julkaisi eMacin, lyhyesti ilmaistuna G4 ja 17″-littunäyttö vanhan iMacin kuorissa, kohdemarkkinoina koulut.

Se on kyllä jännä, että vaikka kuinka kaiken maailman Apple-huhusaitit (esim. tämä ja tämä) on olevinaan askeleen edellä, niin silti Apple pääsee livahtamaan ja julkistaa täysin odottamatta näinkin isoja uutuuksia. Uutta tuotetta kehitellään kuitenkin kuukausikaupalla ja siihen liittyy muitakin tahoja kuin sisäinen projektitiimi. Mutta ei silti, kyllä se on loppujen lopuksi hauskaa, että tarkkaavaisista faneista huolimatta Apple pystyy aina yllättämään, muuten kävisi elämä tylsäksi.

Ja mä en nyt rupea edes kommentoimaan sitä, että tietokoneita valmistavalla yrityksellä on faneja… Se nyt vaan on niin 🙂

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.