Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tiistai 23. huhtikuuta 2002 klo 14:17

Ikävä olla kipeänä, varsinkin kun kukaan ei maksa sairaspäivistä. Onneksi päivän mukava yllätys oli se, että Photoshop 7-päivityspaketti on tulossa UPS:n kyydissä Express-pakettina.

Photoshop 7 on Mac OS X -natiivi, joten tämän jälkeen on taas yksi syy vähemmän käynnistää Classic. Ainoa tarve Classicille, jonka keksin on se, että pitää testata sivuja Netscape 4:llä. Tosin Daily Roxettessa Netscapen osuus tämän vuoden ajalta on mykistyttävät 0,25 prosenttia. Microsoftin selainten osuus on 99,02%. Alkaa olemaan aika lailla yksi lysti, että miltä sivut näyttävät jossain Netscape 4:ssä…

Oma mielipiteeni on (enkä ole ainoa), että nyt pitäisi ruveta panostamaan HTML-koodiin laatuun eikä enää siihen, että se toimii myös kaikissa antiikkiselaimissa. Antiikkiselaimiin lasken myös Netscape 4:n.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.