Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Perjantai 19. huhtikuuta 2002 klo 18:43


On se hyvä kun koira on asunut koko ikänsä kaupungissa. Tänäänkin ajettiin ensin junalla ja sitten paluumatka tehtiin bussilla. Vaikka julkisilla ajeleminen ei olekaan Woodylle niin ekstaattisen hullaannuttavaa kuin autolla matkustaminen, niin helppoa ja mukavaa se on isännälle. Näin isoa koiraa ei niin vaan napatakaan syliin, joten koiran pitää itsekin tietää miten julkisissa liikennevälineissä käyttäydytään.

Jaksaa aina naurattaa kun hovawartien tapaamisessa joku maalta päin tullut mietiskeli, että koskahan hänen hoffinsa olisi tarpeeksi vanha menemään kaupunkiin. Ja tämä meidän hurtta matkusti ratikalla jo parin kuukauden iässä. Tosin eipä ole ollut paljon vaihtoehtojakaan, näin autottomana…

Autottomuus on kyllä tarkoitus lopettaa lähiaikoina. Tialla on kova autokuume, mutta vielä ei ole sopivaa yksilöä löytynyt. Ei olla kyllä vielä paljon etsittykään, kun kumpikaan meistä ei oikein tiedä miten käytettyjä autoja ostetaan. Netistä löytyy nykyään onneksi apua, esimerkkinä Hesarin Vikasarja.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.