Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Tänään klo 14 mielenilmaus koirille ja ihmisille Senaatintorilla

Helsingin eläinsuojeluyhdistys järjestää tänään 4.11. klo 14 mielenilmauksen Helsingin Senaatintorilla.

Tempaus on syntynyt spontaanisti seurauksena tällä viikolla eläinsuojelurikoksista annetuista liian lievistä tuomioista. Tapahtumalla halutaan myös vedota eri toimijoihin, jotta eläinten hyvinvointiin liittyviin epäkohtiin puututtaisiin tehokkaasti ja ajoissa. Kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita tapahtumaan koirineen tai ilman.

Espoon käräjäoikeudessa tämän viikon maanantaina käsitelty eläinsuojelurikos on kiivaasti puhuttanut koira-, lemmikki- ja eläinsuojelupiirejä koko viikon. Keskustelupalstat ovat täynnä järkyttyneitä kommentteja siitä, miksi perustellut syytteet elinikäisestä eläintenpitokiellosta kutistuivat vuoden mittaisiksi.

“Keskustelupalstoilla sadat, elleivät tuhannet ihmiset ovat tuominneet huonon eläinten pidon. Toivomme, että tästä porukasta riittää tulijoita tapahtumaamme sytyttämään kynttilöitä kärsineille eläimille. Toivomme tapahtumaan myös nelijalkaisia osallistujia”, sanoo Helsingin Eläinsuojeluyhdistyksen sihteeri Lena Lundell.

Hesarin uutinen kyseisestä eläinsuojelurikoksesta: Kennelin pitäjät tuomittiin eläinsuojelurikoksesta Espoossa. Rotuyhdistys muuten valitsi kyseisen kennelin viime vuonna vuoden kenneliksi.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.