Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Blogipäivityksiä

Tämän blogin taustavoimana toimiva WordPress on päivitetty tuliterään 2.5-versioon. Tähän mennessä vaikuttaa siltä, että päivityksessä kaikki sujui todella vaivattomasti. Uusi ylläpitokäyttöliittymä näyttää hyvältä ja nätiltä. Kaikki asennetut plugarit toimivat heti. Osasta oli ilmestynyt uusi versio ja niiden päivittäminen onnistui yhdellä klikkauksella suoraan ylläpitokäyttöliittymästä.

Muutin samalla blogin oikean reunan käyttämään widgetejä, joiden järjestystä ja sisältöä voi muokata kätevästi ilman, että ulkoasuteeman tiedostoihin tarvitsee koskea. Facebookin, Lingon, The Daily Roxetten ja Vierityspalkin sisältö haetaan WordPressin sisäänrakennetulla RSS-widgetillä. Flickrin kuvat haetaan FlickrRSS-plugarilla, joka toimii myös widgetinä.

Vierityspalkista puheen ollen: haastattelin siihen Arctic Startup -blogin perustajaa Antti Vilpposta. Arctic Startup seuraa suomalaista digimediasceneä ja eritysesti uusia yhteisöllisiä ja riskirahoitteisia webbipalveluja samaan tyyliin kuin Mashable ja TechCrunch tekevät maailmalla.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.