Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Yllättävä aamu

Omassa talossa asumisessa on sellainen ikävä puoli, että on itse ratkaistava myös ongelmatilanteet. Kuten sellaiset, että hanasta ei tule vettä. Meillä tällainen tilanne tuli eteen lauantaiaamuna. Sen jälkeen meillä ei ole ollut juoksevaa vettä, mutta kukas sellaista ylellisyyttä tarvitsisi.

Putkimies tilattiin täksi aamuksi ja edellisen sähkömiehen aiheuttamien huonojen kokemuksien vuoksi en pidättänyt hengitystäni sen suhteen, että putkimies todella saapuisi paikalle. Mutta yllättävää kyllä, putkimies saapui ajallaan — tai itse asiassa kymmentä minuuttia etuajassa. Nyt hanasta tulee taas vettä, mutta paine tippuu nopeasti. Lisäkorjauksia siis vielä tarvitaan.

* * *

Työmatkalla kuuntelin Mobyn Play-albumia iPodilla. Levyn Porcelain-kappale tuo ikäviä muistoja mieleen, sillä vuonna 2000 Music Television käytti kappaletta taustamusiikkina raportissaan Roskilden rockfestivaalin onnettomuudesta, jossa kuoli yhdeksän ihmistä. Tapaus on jäänyt erityisesti mieleen ehkä siksi, että tavallisesti niin tasaisesti rullaava MTV keskeytti normaalit lähetyksensä ja näytti suoraa uutislähetystä tapahtumapaikalta.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.