Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Maanantai 28. heinäkuuta 2003 klo 16:46

Yahoo Groups RSS URI Generator luo osoitteen RSS-virtaan, joka listaa valitun Yahoo Groups -ryhmän viimeisimmät viestit. Tämä toimii tietysti vain julkisten ryhmien osalta.

The Register: Apple confirms Panther OS will be 32-bit. “Apple has confirmed a Register report that Panther, aka Mac OS X 10.3, will not be a fully 64-bit operating system. Greg Joswiak, Apple’s vice president of hardware product marketing, this week admitted that Panther will be a 32-bit operating system tweaked to support 64-bit addressing.”

PCWorld.com: Are You Ready for a 64-Bit PC? “Let’s put it this way: If you think today’s computers are fast, wait until they make the leap from 32 bits to 64 bits. This isn’t about more megahertz–it’s about actually doubling the amount of data a CPU can process per clock cycle.”

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.