Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Torstai 10. huhtikuuta 2003 klo 15:41

Apple on lisännyt nettikauppaansa myyntiin 19,95 dollarin hintaisen Mac OS X 10.2.5 -päivitys-cd:n, kertoo MacCentral. Apple Store kertoo päivityksestä näin:

The 10.2.5 Update delivers enhanced functionality and improved reliability for the following applications, utilities, services, and technologies: Address Book, AirPort, AppleScript, Bluetooth, Classic compatibility, Disk Copy, Disk Utility, Finder, Help Viewer, iChat, Image Capture, IP Firewall, Kerberos, Mail, OpenGL, Print Center, Rendezvous, and Sherlock.

The update includes improvements to AFP, Web services, dial up connections over PPP, and Windows file services, as well as audio, disc recording, graphics, and printing improvements and USB, FireWire and SCSI device compatibility enhancements.

Kyseistä käyttöjärjestelmäversiota ei ole vielä virallisesti julkistettu. Päivitys tulee myös ilmaiseen jakeluun.
Päivitys: Nyt sitä sitten saa Software Updatella. AppleCare Knowledge Base Document 25405 kertoo lisää uudistuksista.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.