Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Lauantai 29. maaliskuuta 2003 klo 17:48

Habbo Hotel herättää yhä ihmetystä maailmalla. Miten on mahdollista, että jostain Suomesta tulee porukka, joka pystyy tekemään taloudellisesti kannattavan verkkopelin teineille? Director Online, Director-softan käyttäjien saitti, kirjoittaa pari viikkoa sitten olleesta käyttäjätapaamisesta. “One of the two overseas attendees was Finland’s Joni Huhmarniemi, one of the Director developers of the Habbo Hotel, a virtual community, where people can design a character, move around, interact, and — this was a jaw-dropper for pretty much everyone in the group — buy furniture. Even more surprising was the fact that Sulake has over 20 employees, all supported by furniture sales and repurposing of the underlying code.”

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.