Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Keskiviikko 4. syyskuuta 2002 klo 21:30

Ylipormestarin populaarikonsertti jäi näkemättä, mutta onneksi Elisa tarjoaa konsertin netissä. Kaikista mahdollisista videoformaateista konsertti on tietysti Windows Media Player -muodossa, jonka soittimen Mac OS X -versio on ala-arvoinen (tosin on se parempi kuin Mac OS 9 -versio).

En ole vielä ehtinyt kuunnella kovin pitkää pätkää konsertista, mutta ainakin konsertin avaava Teemu Brunilan ja Paula Koivuniemen The Final Countdown on aivan loistava sovitukseltaan. Bohemian Rhapsody on yhtä hyvä kuin aina, vaikka sen nyt esittävätkin Jari Sillanpää ja I’Dees, jonka läpimurto ei selvästikään ole ainakaan laulutaidosta kiinni.

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.