Visa Kopu

Visa Kopun blogi mielenkiintoisista asioista.

Loistoduuni Disney Worldissa

Työvoimatoimiston sivuilta löytyy tällainen ilmoitus:

Huvipuistotyöntekijöitä Walt Disney Worldiin, 15 paikkaa, Walt Disney World Resort, Yhdysvallat (USA), Lake Buena Vista, Florida

Kuvittele miten jännittävää olisi työskennellä Walt Disney World® Resortissa, Buena Vista -järvellä, Floridassa, Yhdysvalloissa ja ansaita itsellesi Certificate in Hospitality Management -diplomi University of Central Floridassa! Nyt voit tehdä unelmastasi totta hakeutumalla Walt Disney World J1 korkeakoulu-yhteistyöohjelmaan. Tämä mahdollisuus voi avata sinulle monia ovia, ja tarjota sinulle erittäin ammattimaiset puitteet kehittää kykyjäsi. Lisäksi, saat roppakaupalla unohtumattomia kokemuksia joka päivä!

Walt Disney Resort etsii työntekijöitä kuuden kuukauden ajanjaksoksi. Olet joko viimeisen vuoden opiskelija hotelli- ja ravintola-alalta tai sinulla on vähintään kolmen vuoden opinnot joltakin seuraavista aloista: kaupan ja hallinnon, kansainvälisen kaupan, turismin tai hotelli -ja ravintola-alalta.

Kuulostaa hienolta, vai mitä? Katsotaanpa tarkemmin:

Palkka:
n. 7 $ tunti. Minimityöaika väh. 30 h viikossa taataan.

Vakuutukset:
Sinulla tulee olla voimassaoleva (itse hankittu) sairausvakuutus koko työskentelyjakson ajaksi.

Saapuminen kohteeseen:
Maksat sekä meno- että paluumatkasi kohteeseen itse.

Asuminen:
Walt Disney World Co. järjestää sinulle asunnon hintaan 71$-90$ viikossa, 2-4- hengen kesken jaetuissa huoneissa.

[…]

Visa: Walt Disney World Co. järjestää ja maksaa työntekijän J-1 Visan (800$). Sinun on maksettava 150 euron (150€) maksu Yhdysvaltain suurlähetystöön.

Huom! Sinun on maksettava 2000 $ korkeakoulumaksua. Lisää tietoa saat sivuilta: http://www.disneyinternationalprograms.com.

Eli kuuden kuukauden työstä joudut maksamaan vähintään 3854 dollaria plus lennot ja vakuutukset ja palkkaa saat 5040 dollaria miinus verot. Se tekee bruttona 767 euroa puolessa vuodessa ja siitä summasta pitää vielä maksaa lennot, vakuutukset ja vapaa-ajan kulut. Mahtava diili!

Tialle kiitos vinkistä!

Tämä on vanha sivusto. Löydät minut esimerkiksi täältä: Roxeteer Media Oy, Instagram ja Twitter.